חיפוש באתר

מתכון לשבת

עוגת קוקוס שוקולד, שרה אלי, מינהלנית ומנהלת תחום כוח אדם

חומרים:
לבסיס:
6 כפות סוכר
6 כפות קמח תופח
6 כפות שמן
6 חלמונים
לקצף:
6 חלבונים
1 1/4 כוסות סוכר
100 ג' שוקולד מריר
100 ג' קוקוס
לקישוט:
מעט אבקת סוכר
 
אופן הכנה:
  • לערבב בקערה את כל חומרי הבסיס ולשטח בתבנית משומנת.
  • מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
  • מגרדים שוקולד לתוך הקצף, מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב.
  • שופכים את הקצף מעל הבסיס ואופים כ35 דקות ב170-180 מעלות.
  • בתום הזמן מכבים את התנור, פותחים את התנור ונותנים לעוגה להתקרר בתוך התנור כ15 דקות.
  • לאחר שהעוגה התקררה ניתן לקשט ולפזר אבקת סוכר מעל.

 

צרו קשר:
מתנסנט חוגים הצהרת נגישות